Croatian English French German Hungarian Italian Portuguese Spanish
slide show1.jpg

PROSLAVA DANA OPĆINE ĐELEKOVEC 

Programom "Od četrtka do četrtka" započelo je obilježavanje dana Općine Đelekovec. 

Za mještane i posjetitelje pripremljeni brojni sadržaji kao što su promocija knjige poezije Tatjane Međimorec, Liga veterana, klupsko natjecanje u ribolovu te priredba učenika OŠ M. P. Miškine "Uživajmo u ljetu".

Središnja proslava Dana Općine održana je u subotu, 10. lipnja u Društvenom domu u Imbriovcu, a tom je prilikom svoju 90. obljetnicu osnutka proslavio i DVD-a Imbriovec. Svečanosti je prisustvovao i zamjenik župana Darko Sobota, koji je čestitavši Dan Općine, mještanima zahvalio na doprinosu razvoju Đelekovca.

– Kroz svoje djelovanje pokazujete zajedništvo i slogu, što je važno za kvalitetan život u svakoj sredini, a svatko od vas na svoj način sudjeluje u brizi za Općinu. S razlogom smo najvatrogasnija županija u Republici Hrvatskoj, pa koristim priliku i da posebno čestitam DVD-u Imbriovec 90. obljetnicu, a načelnici i Općinskom vijeću, kojemu predstoji konstituiranje, želim mnogo uspjeha u daljnjem radu – rekao je Sobota.

Načelnica Štefica Sirutka zahvalila je svima koji su na bilo koji način sudjelovali u radu na boljitku Općine, dodavši kako je proteklih godina naglasak stavljen na pripremanje EU projekata i rješavanje imovinsko-pravnih odnosa. U vezi planova za budućnost kazala je kako su spremni za natječaje koji će unaprijediti život u Općini, a na podršci, pomoći i odličnoj suradnji posebno je zahvalila Koprivničko-križevačkoj županiji, kao i kolegama načelnicima.

U ime načelnika općina čestitke je uputila načelnika Općine Hlebine Božica Trnski, a zatim su uzvanici uživali u kulturno-umjetničkom programu u kojemu su se plesom i recitacijama predstavili đelekovečki osnovnoškolci i vrtićarci.

Fotogaleriju pogledajte ovdje:

 

Prelaz za stranicu2

Općina Đelekovec 2013. Sva prava pridržana  /  Design by Georg